Finalisten Keeping Up 2008 zijn bekend

Finalisten Keeping Up 2008 zijn bekend

De tien hotels die strijden om de titel 'Beste Housekeeping Afdeling van Nederland' zijn bekend. De jury heeft de genomineerden geselecteerd uit dertig inschrijvingen van hotels door heel Nederland. Tijdens de finale op 31 oktober wordt duidelijk worden wie van hen de Keeping Up Award 2008 in de wacht sleept.

De Housekeeping afdelingen die dit jaar strijden om de titel, zijn: Eden Babylon Hotel Den Haag, Golden Tulip Amsterdam Centre, Stenden University Hotel, Amrâth Grand Hotel de l'Empereur, Tulip Inn De Veluwe, The Westin Rotterdam, The College Hotel, Radisson SAS Hotel Amsterdam, Eden Designhotel Maastricht, Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center.

Vorig jaar werd de prijs voor het eerst toegekend, en was NH Barbizon Palace in Amsterdam de winaar.

De finalisten worden in de periode voor de finale bezocht door mystery guests, en op de 31e moet elke afdeling zich presenteren en laten zien waarom juist zij de ‘Beste Housekeeping Afdeling van Nederland’ zijn.

De winnaar van deze tweede editie van de Keeping Up Award ontangt naast de titel en de Award een cheque van 1500 euro.

Keeping Up is een evenement dat als doel heeft de werkzaamheden en de onmisbare rol van de afdeling housekeeping in hotel en recreatiepark op de voorgrond te brengen, en richt zich op housekeeping, roomsdivision, general managers en roomattendants. Het evenement draait om de finale van de 'Beste Housekeeping Afdeling van Nederland'.