Inschrijving Terras Top 100 van start

Inschrijving Terras Top 100 van start

De inschrijvingsperiode voor de Terras Top 100 is begonnen. Horecabedrijven kunnen zich vanaf vandaag aanmelden om in aanmerking te komen voor een ...

De inschrijfperiode loopt tot en met 30 april. Daarna volgens in de maanden mei en juni anonieme bezoeken waarbij de jury let op uitstraling, gastvrijheid, snelheid, efficiëntie en productbehandeling.

De nummer 1 in de Misset Horeca Terras Top 100 krijgt de titel Terras van het Jaar. Daarnaast ontvangt de winnaar een cheque van 500 euro voor de fooienpot. De nummers twee en drie ontvangen een cheque van 250 euro.

Pers

In de eerste editie van de Terras Top 100 vorig jaar stond het Zalmhuis in Rotterdam op nummer één. Eigenaar David Jan van Gorkom kreeg na de bekendmaking van de nummer één positie flink wat pers over de vloer met diverse mediaberichten als gevolg.

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca in samenwerking met Lipton Ice Tea. De ranglijst wordt 10 juli 2009 gepubliceerd in het weekblad Misset Horeca. Hoofdsponosr van de ranglijst is Lipton Icetea.

Schrijf u hier in om in aanmerking te komen voor een notering in de Terras Top 100.

De beste voorbereiding op het terrasseizoen

Van maart t/m juni gaan mystery guests en vakjuryleden – ervaren horecaondernemers en oud-winnaars – op pad om honderden terrassen te bezoeken.Ze letten op alles wat telt voor je gasten: hoe word je welkom geheten, is het terras netjes, hoe goed kent het team de kaart? Na afloop krijg je een helder rapport met scores en tips waar je echt wat aan hebt. En natuurlijk maken we de 100 beste terrassen bekend tijdens een knallende uitreiking!
Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.