Nieuwe gm voor Yotel Schiphol

Nieuwe gm voor Yotel Schiphol

Het Yotel achter de douane op Schiphol heeft een nieuwe duty manager, Lonneke Abcouwer. Ze heeft de taken overgenomen van general manager Martijn Beekhuis. Naar nu blijkt is hij half mei vertrokken bij de hotelketen.

Beekhuis in een reactie: 'Ik ben weggegaan omdat er door de economische recessie en afnemende passagiers op vliegvelden diverse uitbreidingsprojecten in Europa on-hold zijn gezet die ik zou moeten gaan opstarten.' Hij heeft nog geen andere werkkring.

Het Yotel op Schiphol is 1 oktober vorig jaar geopend. Het hotel boekte in de tien maanden dat het nu open is een bezetting van 160 procent.

Uitbreidingsplannen

De destijds aangekondigde uitbreidingsplannen zijn volgens Abcouwer even op een laag pitje gezet. ‘Vanwege de economische omstandigheden. Maar de plannen zijn er zeker nog wel.’

Yotel verhuurt op de luchthaven Schiphol hotelkamers (7 tot 12 vierkante meter) per uur met een minimum van vier uur. De twee andere vestigingen van Yotel bevinden zich in Groot-Brittannië, op de luchthavens Heathrow en Gatwick