Restaurantgids exclusief voor lunches

Restaurantgids exclusief voor lunches

Nederland is een digitale restaurantgids rijker. 'Lunchen in Nederland' onderscheid zich echter door zich exclusief op de lunch te richten. Restaurants 't Nonnetje, De Echoput, Brasserie Flo en Restaurant Mooii zijn al te vinden via de digitale lunchgids.

De makers van de website LuncheninNederland ondervonden zelf een probleem bij het vinden van een geschikte lunchgelegenheid, zegt Tom Postelmans, een van de initiatiefnemers van de site. ‘Zo is ons idee ontstaan’.

Lunch onderbezet

‘Wij hebben een persoonlijk doel: de lunch in Nederland op de kaart zetten. ‘Te vaak en in onze ogen onterecht, denken restaurants dat de lunch in ons land een ondankbare tak van sport is en dat het onmogelijk is een zaak gevuld te krijgen tijdens de lunch.’

Reviews restaurants

Gebruikers van de lunchgids kunnen zich registeren waarna ze reviews kunnen achtergelaten. Ook favorietenlijstjes behoren tot de mogelijkheden. Ondernemers krijgen de kans om via de website te reageren op de reviews. Deze reacties zijn ook zichtbaar op de site.

Ook restaurants die niet willen betalen, kunnen een profielpagina inclusief afbeelding aanmaken op de site. ‘Wij stellen de kwaliteit van de website voorop. Daarom geven wij ook de niet-betalende restaurants deze mogelijkheid.’