Hotel Marveld in Groenlo 20 maart open

Hotel Marveld in Groenlo 20 maart open

Marveld Recreatie - met camping, bungalows, golfbaan en zwemparadijs - in Groenlo opent op vrijdag 20 maart een eigen hotel, Havezate Marveld. Het hotel heeft 36 appartementen met elk twee slaapkamers en één torenkamer.

Ook hebben alle appartementen in het nieuwe hotel een kitchenette en een whirlpool voor twee personen. Gasten kunnen ontbijten in de ontbijtzaal van het hotel, dineren kan in een van de restaurants op het vakantiepark van Edwin Bomers. Het hotel bevindt zich daar net buiten aan de rand van het recreatieterrein. Wifi is gratis in het gehele hotel.

Kamers van 80 vierkante meter

Havezate Marveld heeft een Spa & Wellness met sauna, Turks stoombad en zwembad. Het hotel heeft drie bouwlagen een heeft een totale oppervlakte van 1500 vierkante meter. Elk appartement is ongeveer 80 vierkante meter.

Als openingsaanbiedingen kunnen gasten bij een minimaal verblijf van twee nachten voor 75 euro per persoon blijven logeren bij de Havezate. De derde en vierde persoon betalen 35 euro per nacht. Deze prijs in inclusief ontbijt, boeket bloemen, fles wijn en een diner.

Op het park is een subtropisch zwemparadijs met drie glijbanen. Marveld staat op nummer 7 in de top 10 van kind vriendelijkste accommodaties van Nederland.