Chef-kok Christophe Davoust begint eigen restaurant in Muiderberg

Chef-kok Christophe Davoust begint eigen restaurant in Muiderberg

Chef-kok Christophe Davoust is sinds april eigenaar van Restaurant De Echo in Muiderberg. Eerder werkte hij als chef-kok bij Restaurant 't Lagerhuys, dat ook in Muiderberg was gevestigd.

In februari werd ’t Lagerhuys failliet verklaard. Samen met Lucas Obbema (maître) besloot Davoust voor zichzelf te beginnen. Vol enthousiasme openden de twee mannen de deuren van Restaurant De Echo: een droom die uitkwam. De Echo is een eigentijds restaurant waar gekookt wordt met passie en waar de gast zich oprecht welkom voelt.

Klassieke en moderne keuken
De gerechten van chef-kok Christophe Davoust vinden hun oorsprong in de klassieke Franse keuken, maar hebben een moderne touch. Davoust heeft een authentiek Franse opleiding genoten in de sterrenwereld en werkt uitsluitend met verse en goede producten. Met ruim 30 jaar ervaring, staat Davoust bekend als een eerlijke en gedreven kok met een scherp oog voor kwaliteit.

Restaurant De Echo
Het restaurant heeft na de overname een complete metamorfose ondergaan. Het hele interieur is vernieuwd en voorzien van frisse details. Lucas Obbema, de compagnon van Davoust, heeft de leiding over het restaurantgedeelte. Met bijna 14 jaar horeca-ervaring en een diploma van de hotelschool op zak, was een eigen zaak ook voor hem een logische stap. De Echo beschikt over 45 zitplaatsen en is gevestigd op een prachtige locatie, vlakbij het strand aan het IJmeer. Daarnaast heeft het restaurant een ruime zaal (max. 25 personen) op de eerste verdieping.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.