De Hoefslag opent na verbouwing

De Hoefslag opent na verbouwing
Een van de specialiteiten van De Hoefslag: risotto met truffel.

Na een intensieve verbouwing van twee weken opent de Hoefslag maandag 2 november aanstaande haar 'nieuwe' deuren. Executive chef Karl van Baggem: 'Wij zijn trots op onze historie, onze trouwe vaste gasten en uiteraard onze Michelinster'.

De Hoefslag is al bijna 110 jaar een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. Het restaurant, dat deze week een 26e plaats bemachtigde in Lekker 2016, is in de regio o.a. bekend om haar specialiteiten zoals de risotto met truffel. Na een intensieve verbouwing van twee weken opent de Hoefslag maandag 2 november haar ‘nieuwe’ deuren. Van Baggem: 'Wij kijken echter vooruit en willen van de Hoefslag een Michelinster restaurant anno nu maken. Een toegankelijk restaurant waar een ieder zich thuis voelt; zakelijke gast, fijnproever en culinaire ontdekker. Daarom is er heel hard gewerkt aan een nieuw interieur'.

Symbiose
Niet alleen het interieur verandert, er verandert méér. Het vernieuwde concept van de Hoefslag staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. De nieuwe Hoefslag is een ‘symbiose’ van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en menukaart en zijn tegelijkertijd in balans. De Michelinster van het restaurant proeven gasten ook terug in gerechten die geserveerd worden in de bistro en bar.

Culinaire ontdekkingsreis
De keuken wordt als vanouds geleid door Karl van Baggem en chef-kok Raoul Meuwese. Zij nemen gasten vanuit hun open keukentheater mee op culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. In hun gerechten wordt de puur- en eerlijkheid van producten in waarde gelaten, de spanning zit in de details. Maître/bedrijfsleider Jerrie Verleg vult aan: 'Wij kunnen niet wachten om onze gasten het eindresultaat te laten zien, het is zo vernieuwend. Een bezoek aan de Hoefslag wordt straks een unieke gastronomische beleving zoals in de grote steden, maar dan in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin'.