Restaurant Henri Brouwers 'Ons Behaeghen' failliet

Restaurant Henri Brouwers 'Ons Behaeghen' failliet
Gerecht van de hand van Brouwers.

Het restaurant van Henri en Jolanda Brouwers, Ons Behaeghen' in Baarle-Nassau is failliet. Henri Brouwers maakt het nieuws zelf bekend via Facebook. Het faillissement is vorige week uitgesproken.

Brouwers is een bekende wedstrijdkok die meermalen in de prijzen viel en lid is van het Nationaal Team van het Koksgilde. ‘Na een roerige tijd van financiële onzekerheid en problemen met de gezondheid van Jolanda is het doek toch gevallen,’ schrijft Brouwers. ‘We hebben er alles aan gedaan om Ons Behaeghen in leven te houden, maar het heeft helaas niet mogen baten.’

Brouwers bedankt het personeel voor de inzet en hoopt dat ze een mooie nieuwe uitdaging kunnen vinden.

Naar De Korenbloem

Henri Brouwers gaat aan de slag bij eetcafé stapperij De Korenbloem in Tilburg. ‘Voorlopig starten we geen nieuwe onderneming’. Daarnaast gaat Brouwers catering aan huis verzorgen. Ook zijn er plannen om thuis, in de eigen huiskamer, voor gasten te gaan koken. Daarnaast wil Brouwers privé tijd vrij maken voor de ondersteuning van zijn echtgenote Jolanda in haar revalidatieproces. Ze herstelt van een herseninfarct.

Wedstrijdkok Brouwers nam in oktober 2009 Ons Behaeghen, toen nog in Strijbeek, over. In maart 2014 ging deze locatie failliet, een doorstart volgde. Rond de jaarwisseling 2014-2015 volgde een verhuizing. De deuren van Ons Behaeghen heropenden in februari 2015 in Baarle-Nassau.