Eerste franchisenemer bij Ribsfactory

Eerste franchisenemer bij Ribsfactory

Per 1 september 2016, 3 maanden na opening, wordt de Ribsfactory in Delft overgedragen aan haar eerste franchisenemer. Ondernemer Michiel Verkerk mag zich per deze datum officieel de eerste franchisenemer van Ribsfactory noemen.

Verkerk is ooit begonnen als crew lid bij McDonald’s en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als restaurant manager. Michiel is een echte doorzetter en aandacht voor zijn gasten staat bij hem centraal. Na jarenlange ervaring als restaurantmanager is dit een fantastische volgende stap die Michiel maakt in zijn carrière. Hij weet wat het is om hard te werken en past met al zijn kennis, ervaring en ambitie goed bij de formule van Ribsfactory.

Vlees op lavagrills

Ribsfactory is een steakhouse en grill restaurant waar ze spareribs, burgers en steaks serveren. Inmiddels zijn er  tien vestigingen, verspreid over de Randstad, Noord-Brabant en richting het oosten van het land. Ribsfactory gebruikt uitsluitend pure en eerlijke ingrediënten. Om alle smaken te behouden worden de vleesgerechten bereid op echte lavagrills.