Horecaondernemer Willem Tieleman koopt de Euromast

Horecaondernemer Willem Tieleman koopt de Euromast

Een lang gekoesterde wens van de Rotterdamse horecaondernemer Willem Tieleman is woensdag 5 oktober in vervulling gegaan. Tieleman zette zijn handtekening onder het koopcontract van de Euromast. 'Achterstallig onderhoud gaan we wegwerken. Zowel het restaurant als het pand zelf gaan we weer laten stralen', vertelt hij aan Misset Horeca.

De Rotterdamse horecaondernemer Tieleman, voormalig eigenaar van Hotel New York en partner van Jamie Oliver’s restaurantgroep in onder meer Nederland, is de nieuwe eigenaar van de Euromast.

Exploitatie

Tieleman: 'In 2003 kocht ik de exploitatie van de Euromast en hebben we het interieur van het restaurant, de liften en de entree vernieuwd.' Dit krijgt, nu ook het pand in handen is van Tieleman, een vervolg. 'Ik ben nu van plan om haar wederom te laten stralen in de skyline van Rotterdam zoals ze straalt in de harten van de Rotterdammers.'

Onderhoud

'Er is bijna zichtbaar achterstallig onderhoud. Dat gaan we de komende jaren wegwerken. In het voorjaar van 2017 wordt zowel het interieur van de brasserie als het pand opnieuw onder handen genomen.