Derde locatie Restaurant Vandaag: nazomer 2017 open

Derde locatie Restaurant Vandaag: nazomer 2017 open

Na de zomer van 2017 opent mega-restaurant Vandaag van de ondernemers Jim en Michelle Xu haar derde locatie in Breda. Utrecht (650 couverts) en Amsterdam (500 couverts) tellen al vestigingen van de formule die grote aantallen couverts combineert met all-inclusive eten en drinken.

Het restaurant komt in de evenementenhal van het Breepark op de Bavelseberg, een geheel nieuwe recreatie-locatie. ‘We gaan er na de zomer van 2017 open,’ laat executive chef Paul Verheul weten aan Misset Horeca. ‘Met ongeveer 500 couverts.’

Naast Restaurant Vandaag herbergt het Breepark ook een McDonald’s en een Kinepolis met tien zalen en restaurant Fifth Avenue, een kinder-speelparadijs, een pannenkoekenrestaurant en een zaak met bowling, lasergamen en escaperooms.

Happy Italy

Ook opent er een een Happy Italy van 900 vierkante meter. Naast de pizza en de pasta gaat deze locatie van Happy Italy ook broodjes verkopen.  De formule is eigendom van de Restaurant Management Groep van Daniel de Blok.

Restaurant Vandaag

Restaurant Vandaag heeft momenteel een vestiging in Amsterdam en Utrecht. In het restaurant wordt de wereldkeuken geserveerd; van Oriëntaals tot Italiaans, van zeebanket tot charcuterie, van kaasplateau tot chocoladefontein. Je kunt er onbeperkt eten van 7 verschillende wereldkeukens inclusief non-alcoholische dranken, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Op maandag tot en met donderdag kun je 2 uur onbeperkt eten en drinken voor €29,95 per persoon. Vrijdag tot en met zondag is het €32,95, voor een extra uur betaal je vanaf €5,- per persoon. De Sunday Brunch is €19,95 voor 2 uur.

Vandaag opent derde restaurant in Breda

De Bredase vestiging is niet exact hetzelfde als de andere twee bestaande restaurants. ‘We zullen bijvoorbeeld gebruik maken van de overdekte kinderspeeltuin in het project.’

Meer over Restaurant Vandaag

Meer over Restaurant Happy Italy