IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit in Breda bestaat 1 jaar en gaat dat groots vieren. Onder de noemer 'De zomer van Bon Appetit' maakt iedereen die in de periode tot en met 31 oktober een ijsje koopt, kans op prachtige prijzen. De hoofdprijzen zijn twee scooters.

Een jaar geleden openden Kim en Edwin van Es aan de Vlaszak in Breda hun IJssalon Bon Appetit. In deze modern ingerichte zaak wordt voor het oog van de gast het ijs gedraaid. Ook kun je er terecht voor een lekkere kop koffie met een versnapering. Het duo is ook eigenaar van IJssalon en Cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen, de winnaar van de Cafetaria Top 100 2014, en kiest in beide bedrijven voor opvallend ondernemerschap. Vandaar dat het 1-jarig bestaan in Breda groots wordt gevierd.

Scooters en reischeques

Iedere klant die in de periode tot en met 31 oktober een ijsje met drie bolletjes koopt, maakt kans op fantastische prijzen. Daarvoor is het wel noodzakelijk om de Facebookpagina van IJssalon Bon Appetit in Breda te ‘liken’ en je gegevens in te vullen op een speciaal kaartje dat je ontvangt bij je bestelling. De hoofdprijzen zijn twee scooters ter waarde van 1.689 euro. Verder maak je kans op een reischeque van 449 euro (4 stuks), een fiets met een waarde van 549 euro (4x) en een kinderfiets ter waarde van 349 euro (4x).

IJssalon Bon Appetit in Breda

IJssalon Bon Appetit in Breda huisvest aan de Vlaszak in Breda en is jaarrond zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In de zaak is een ‘ijslaboratorium’, waar al het ijs zelf wordt gemaakt. Op de kaart staan 48 smaken.

top100

Schrijf je hier in voor de Cafetaria Top 100...