Miranda Bouwmeester nieuwe general manager Sandton IJsselhotel

Miranda Bouwmeester is de nieuwe general manager van het Sandton IJsselhotel in Deventer. Zij werkt sinds 2011 bij International Hotel Management Group (IHMG), waar Sandton en Pillows onder vallen, en leidde hiervoor De Roskam in Rheden en Sandton Pillows In Zwolle.

In Deventer gaat Bouwmeester zich richten op de verdere positionering van het IJsselhotel in de stad en de regio. Ook zal zij de operatie leiden van de geplande verbouwing en de geleidelijke transitie naar het vernieuwde – chiquere – merk Pillows Hotels, dat op termijn de meeste van de huidige Sandton hotels zal vervangen.

Miranda Bouwmeester

Jörgen Rijnaard, voormalig directeur van het IJsselhotel en nu Area Manager Netherlands van IHMG is opgetogen over de komst van Bouwmeester: ‘Miranda brengt een zeer brede ervaring mee naar het IJsselhotel, zij is bekend met de regio en weet wat onze gasten wensen. Met haar gedrevenheid, oog voor detail en talent om medewerkers te enthousiasmeren beschikt zij over de juiste kwaliteiten om het hotel naar een nieuw tijdperk te leiden.’

Miranda Bouwmeester: ‘Ik prijs mij gelukkig gasten te mogen ontvangen op deze geweldige plek, met het mooiste terras aan de IJssel. Het IJsselhotel heeft de warmte en intimiteit van een luxe boetiekhotel en tegelijkertijd kunnen wij de flexibiliteit en persoonlijke service bieden die de huidige markt verlangt. Samen met het team werken we eraan om dit karaktervolle hotel verder te ontwikkelen. Met enkele aanpassingen zullen we ons straks nog beter kunnen positioneren.’

Golden Tulip

Bouwmeester werkte 15 jaar binnen Golden Tulip voor ze in 2011 de overstap maakte naar hotelmanager bij Sandton Pillows in Zwolle. In 2015 werd ze general manager van het congreshotel Sandton Hotel De Roskam in Rheden.

IHMG staat voor International Hotel Management Group heette vorig jaar nog Sandton Hotels en is de moedermaatschappij van de hotelmerken Sandton Hotels en Pillows Hotels. IHMG staat met een omzet van €13,8 miljoen op plek 78 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.