DanZep Hotels heet vanaf nu Xcentric Hotels en opent twee easyHotels

DanZep Hotels heet vanaf nu Xcentric Hotels en opent twee easyHotels

Master franchise houder van easyHotel in de Benelux, DanZep Hotels, verandert haar naam in Xcentric Hotels. Naast het huidige merk easyHotel zullen in de toekomst ook andere projecten door Xcentric Hotels worden uitgevoerd. Maar eerst opent Xcentric twee nieuwe easyHotels, in Scheveningen en Maastricht.

Lucas Drewes, CEO van Xcentric Hotels, zegt: 'easyHotel is een prachtig hotelmerk waarmee we verder willen uitbreiden, en daarnaast ook zeker andere projecten aangaan. Zo zijn we al sinds juli 2015 medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de Pier in Scheveningen (gekocht in 2014, red.), en er zullen nog veel nieuwe innoverende hospitality-concepten volgen.'

Nieuwe hotels

In maart opende het easyHotel The Hague Scheveningen Beach. Dit nieuwste easyHotel, met 88 functioneel ingerichte kamers bevindt zich op slechts 100 meter afstand van het Scheveningse strand, 5 minuten lopen van de Pier van Scheveningen en het AFAS Circustheater.

Later dit jaar opent Xcentric Hotels ook easyHotel Maastricht, in een voormalig kantoorgebouw. Dit hotel krijgt 74 comfortabele, functionele kamers en ligt in hartje Maastricht op slechts een paar honderd meter loopafstand van het Vrijthof met uitzicht over de Maas.

Over easyHotel en Xcentric Hotels

easyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 30 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Xcentric Hotels is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende ruim zes jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland. Er zijn nu inmiddels vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag en Brussel.