Verrijk jouw signatuur met creatieve groentegerechten

Verrijk jouw signatuur met creatieve groentegerechten

2018 wordt hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. Goed nieuws, want maar weinig ingrediënten nodigen zo uit tot creativiteit. Iedere techniek zorgt voor een totaal andere smaak en beleving. Zeker als die wordt gecombineerd met de Liquid Concentrates van CHEF.

Sponsored content door Nestlé

Creatief met groenten

“Of ik een stukje vis nou bak, pocheer of wat dan ook, het blijft in grote lijnen hetzelfde smaken. Maar neem knolselderij. Gebakken smaakt die totaal anders dan gepoft. En als ik er puree van maak, wordt het weer totaal anders. Dat is het spannende aan groenten.” Aan het woord is Tamara de Borst, chef van Le Jardin in Utrecht en groentechef bij uitstek en daarom de ‘hero’ van het nieuwe IAMCHEF Magazine.

Groenten zijn ontzettend dankbaar om verschillende technieken op los te laten. Bakken, braden, stoven, roken en noem maar op: elke techniek in de keuken kun je loslaten op groenten. Met vaak de meest fantastische smaken als gevolg. De Liquid Concentrates van CHEF zorgen daarbij voor een extra kick, ze zijn ideaal om te combineren met allerlei technieken.

CHEF Liquid Concentrates

De CHEF Liquid Concentrates zijn sterk geconcentreerde smaakmakers. Ze worden, zoals alles bij CHEF, gemaakt met de beste ingrediënten en vormen de ideale producten om jouw gerechten mee te verrijken of er een creatieve draai aan te geven. Dankzij de vloeibare vorm en lichte kleur zijn ze geschikt voor vele toepassingen gedurende het gehele kookproces, zowel koud als warm. De CHEF Liquid Concentrates zijn te gebruiken bij de bereiding van een saus, maar ook in bijvoorbeeld vinaigrette, bouillon, dressing of marinade.

De voordelen van CHEF Liquid Concentrates:

  • Glutenvrij
  • Intense en natuurlijke smaak
  • Helder en licht van kleur

Zelf aan de slag? Vraag een sample van CHEF Liquid Concentrate aan via het nieuwe IAMCHEF Magazine