City Resort Hotels nieuwe naam voor Hampshire Fitland XL

City Resort Hotels nieuwe naam voor Hampshire Fitland XL
City Resort hotels nieuwe naam voor Hampshire Fitland X

De naam van de Hampshire Fitland XL hotels is veranderd in City Resort Hotels. De hotels van de Fitland Groep (bekend van de Fitland fitnessketen) bevinden zich in stedelijk gebied, vandaar de keuze voor de naam City Resort Hotels.

Volgens business unit directeur Niels Dijkstra zijn City Resort Hotels geen doorsnee hotels. De meeste locaties zijn groter dan 10.000 m2. Naast de normale hotelfaciliteiten, congrescentra, wellness en fitness worden vaak ook indooractiviteiten zoals klimmen, bowlen en andere recreatiesporten aangeboden.

City Resort Hotels past beter bij locaties

De vijf hotels liggen verspreid door het land in Leiden, Oss, Mill, Helmond en Sittard. Het is naar eigen zeggen uniek dat het concept zich in een stedelijk gebied bevindt. ‘Om die reden vinden wij de naam City Resort Hotels veel beter passen bij wie wij zijn. En omdat alle activiteiten die wij aanbieden ervoor zorgen dat je meer mentale en fysieke energie krijgt, hebben wij de slogan “Full of Energy” bedacht’, aldus Dijkstra.

De hotels beschikken over sporthallen en vergaderzalen, waar ook congressen kunnen worden georganiseerd. Verder beschikken de hotels over “energizers”, zoals een wellness met tien cabines en diverse baden, restaurants, en een fitnesscentrum van minimaal 800 m2.

Lees ook: Medewerkers AccorHotels gaan de strijd aan tegen plastic

Hampshire verdwijnt niet volledig

Hampshire maakte in april vorig jaar bekend dat alle eigen hotels na de zomer zouden worden benoemd tot Eden Hotels, dat als op zichzelf staand merk onder Hampshire Hospitality blijft vallen. Net als Fitland. Daarmee kwam het einde van de naam Hampshire in zicht.

Dutch Hotel Group, het derde bedrijf van de ondernemers Arnold Labohm, Bob Olde Olthof en Henrike Lobbes, liet dat niet gebeuren. Dutch Hotel Group heeft de Hampshire-naam en de licentieformule overgenomen per 1 januari 2018 en vormt de directie.

Tip van de redactie: Harrie de Jong haalt voor €3 miljoen Amsterdam naar Drenthe