easyHotel opent in centrum Maastricht

easyHotel opent in centrum Maastricht

Xcentric heeft deze week de deuren geopend van easyHotel Maastricht City Centre. Dit is het zevende easyHotel in Nederland en heeft 74 twee-, drie en vierpersoonskamers. De meeste kamers hebben uitzicht over de Maas of het historische stadscentrum.

Lucas Drewes, CEO Xcentric Hotels: 'We zijn ontzettend trots op deze nieuwste easyHotel vestiging. Maastricht is - naast mijn studentenstad - een prachtige en levendige bestemming waar van alles gebeurt. De ideale plek voor een easyHotel dus. Ook in Maastricht bieden we een unieke combinatie van een toplocatie met comfortabele en aantrekkelijk geprijsde hotelkamers. Via onze site bieden we kamers aan vanaf 49 euro per nacht voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker van de stad. Veel mooier kunnen we het niet maken.'

Xcentric Hotels is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende ruim zes jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland. Er zijn nu inmiddels vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht en Brussel. Maastricht is het zevende hotel in Nederland, daarnaast is er nog een in Brussel.

De hotelformule easyHotel is bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 30 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. easyHotel hanteert een unieke formule waarbij je vanaf €49 per nacht een eigen kamer met badkamer, uitstekende matrassen, airconditioning, TV en razendsnelle wifi boekt.

Bekijk hieronder een impressie van easyHotel Maastricht City Centre