Directiewijziging IHMG: Loes Dingemans volgt Rogier Braakman op 

Directiewijziging IHMG: Loes Dingemans volgt Rogier Braakman op 
Hotel Pillows Zwolle

De directie van IHMG (International Hotel Management Group) is gewijzigd.  Loes Dingemans (voormalig algemeen directeur van Unique) is de nieuwe algemeen directeur en Mascha Ligthart (voormalig operationeel directeur van Unique) wordt operationeel directeur.

IHMG behoudt de huidige koers, maar komt in een fase van stabiliteit en structuur die een andere vorm van leiderschap behoeven. ‘Na het pionieren en de expansiefase volgt voor ons bedrijf nu een periode van structureren en gedegen groei. De keuze voor mensen van buiten de hotellerie is een heel bewuste. Binnen onze hotels is inmiddels meer dan voldoende hospitality-ervaring beschikbaar. Het duo Dingemans en Ligthart brengt voor ons nieuwe expertise mee’, aldus Alex Mulder, gedelegeerd bestuurder en directievoorzitter van Amerborgh International, aandeelhouder IHMG.

Expansie merken

De wijziging betekent ook dat na goed overleg is overeengekomen dat Rogier Braakman de organisatie zal verlaten. Als medeoprichter van Sandton Hotels stond hij aan de basis van onder andere de lancering van het nieuwe Pillows concept in 2015. Braakman heeft in de afgelopen jaren een heel waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van Pillows en Sandton, waar de organisatie hem zeer dankbaar voor is. Rogier: 'Ik ben dankbaar en trots op wat we met onze collega’s en met Amerborgh in de afgelopen jaren hebben bereikt. Er staat inmiddels een stevig fundament voor verdere expansie van beide merken. Ik wens Loes en Mascha, evenals alle andere IHMG-collega’s, veel succes en plezier met het verder uitbouwen hiervan. Na veertien jaren van hard werken ga ik me eens rustig bezinnen op het vervolg van mijn werkzame leven.’

IHMG

Sandton Hotels is een collectie van hotels gelegen op mooie locaties in Nederland, België en Frankrijk. Pillows hotels opende als eerste hotel Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam begin 2017. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen. IHMG heeft  de ambitie om de komende jaren nog meer nieuwe Pillows Hotels te openen met onder andere een tweede hotel in Amsterdam en tevens andere locaties.