Château Neercanne treedt toe tot Relais & Châteaux

Château Neercanne treedt toe tot Relais & Châteaux

Recent is Château Neercanne toegetreden tot Relais & Châteaux. Dat maakt dat er nu twee huizen van Oostwegel Collection lid zijn van deze Franse organisatie. In 2013 trad Château St. Gerlach al toe tot Relais & Châteaux.

Tijdens het wereldcongres van Relais & Châteaux in november in Quebec, Canada, zal Château Neercanne zich aan de andere leden presenteren. 'We zijn trots dat Château Neercanne lid is geworden. De passies van Relais & Châteaux voor gastronomie en ‘art de vivre’ sluiten naadloos aan bij die van ons huis. Voor ons team is het extra inspirerend om deel uit te maken van dit culinaire netwerk met de meeste Michelinsterren', zegt Camille Oostwegel, eigenaar van Château Neercanne.

Over Relais & Châteaux

Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging bestaande uit meer dan 560 hotels en restaurants die wereldwijd gevestigd zijn. Deze worden gerund door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten.

Over Château Neercanne

Aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. In het 17e-eeuwse kasteel bevindt zich het met 1 Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne. In de voormalige stallen is het lunchrestaurant l’Auberge (Bib Gourmand) gelegen. De locatie beschikt over diverse salons en mergelzalen voor feesten, recepties en vergaderingen. De baroktuinen, wijngaard en groentetuin zijn verdeeld over vier niveaus en beschermd door UNESCO. Château Neercanne maakt sinds 1984 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.