Herman Hell neemt Het Wapen in Willemstad over

Herman Hell neemt Het Wapen in Willemstad over
Herman Hell

Herman Hell - eigenaar van Hell's Kitchen Horeca Groep - is de nieuwe eigenaar van Het Wapen: het oudste hotel-restaurant van Willemstad. Het restaurant, dat 'een luxe cruiseschip-uitstraling' moet krijgen, opent 13 september haar deuren. Het hotel zal worden uitgebreid van zes naar veertien kamers.

Het Wapen bevindt zich in het hart van Willemstad en zal de hele dag geopend zijn voor ontbijt, lunch, drankje en diner. Geïnspireerd op de nabijgelegen jachthaven krijgt het restaurant een eigentijds interieur met de luxe uitstraling van een cruiseschip. Maar ook kenmerkende ramen, messing en marmer komen in de inrichting terug. Vanaf hun tafel hebben bezoekers zicht op het hart van het restaurant: een bar en een homarium gevuld met kreeft en uitgestalde vis op ijs.

'Perfecte scenario voor prachtige zaak'

Het Wapen opende voor het eerst haar deuren in 1955 en is sindsdien een begrip in het pittoreske vestingstadje Willemstad. Voor Herman Hell, horecaondernemer in de regio Zuid-Holland-Zuid, is het zijn eerste avontuur in Noord-Brabant. Herman: 'Ik ben op slag verliefd geworden op deze plek. De prachtige jachthaven, de gemoedelijke uitstraling van het stadje, de locatie van Het Wapen en het fantastische publiek: het is 't perfecte scenario om ons hier te vestigen en een prachtige zaak neer te zetten.'

Over Herman Hell

Herman Hell (42) is eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep. Hieronder vallen negen horecalocaties met samen zo'n 250 medewerkers. Hell is eigenaar van Nieuw Rotterdams Café (NRC), Bar Restaurant Sijf, Café Van Zanten, Stadscafé De Hofnar (Vlaardingen), Brouwcafé De Hofnar (Scheveningen-Haven), alle vestegingen van Sugo en Het Wapen. Herman Hell werd in juli dit jaar gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid.