Entourage Group opent pizza-restaurant Toni Loco

Entourage Group opent pizza-restaurant Toni Loco

Oktober staat in het teken van festiviteiten bij The Entourage Group. Terwijl Momo haar 10-jarig bestaan afgelopen week groots vierde, kondigt het hospitality imperium van Yossi Eliyahoo de opening van een nieuw dining concept aan: Toni Loco, een nieuw Italian-American style pizza restaurant.

Toni Loco kiest alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist. Er worden nieuwe smaken en presentaties geïntroduceerd zoals sesam crust of een groene pizza. Maar de classics Bianca, Rosa en Olivo ontbreken niet.

Toni Loco serveert daarnaast een selectie van ambachtelijke drankjes zoals speciaalbier, een selectie van internationale wijnen, high-end champagnes en eigengemaakt softijs.

Minimalistisch interieur

Het interieur van Toni Loco is modern en geraffineerd, minimalistisch met oog voor detail en met een enkele beweging in materiaal- en kleurenpalet. Interieurarchitect Pieter Kool is verantwoordelijk voor de merkidentiteit. Een 'one size' betonnen tegelsysteem omwikkelt de vloer en wanden. Het ruwe maar verfijnde interieur is afgewerkt met ronde spiegels om de aandacht te vestigen op het hart van de ruimte - de keuken. Eigenaren van The Entourage Group, Yossi Eliyahoo en Liran Wizman, willen samen met ceo Stephanie Pearson de lat in hospitality continu hoger te leggen.