Jort Kelder houdt Hotelrede op Hotel Leaders Network 2018

Jort Kelder houdt Hotelrede op Hotel Leaders Network 2018
Foto: Tom Cornelissen

Het Hotel Leaders Network is een jaarlijks terugkerend netwerkevent voor decision makers in de hotellerie. Dit jaar wordt op dat evenement op 16 november voor het eerst de Hotelrede gehouden, door niemand minder dan Jort Kelder.

Hotel Leaders Network 2018 wordt gehouden voorafgaand aan de Hotelvrijmibo XL, de jaarlijkse afsluitende editie van de kwartaalborrel voor hotelprofessionals. De locatie voor beide events is Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT).

De Hotelrede moet wat organisatoren Melle Pegman en Jacob de Graaff een nieuwe traditie op het netwerkevent worden, waarbij een prominente Nederlander een buitenstaandersblik op de hotelindustrie deelt en men hiermee een spiegel voorhoudt, prikkelt en inspireert.

Hotelrede door Jort Kelder

De allereerste Hotelrede wordt uitgesproken door Jort Kelder, bekend als televisiepresentator van programma’s als Hoe heurt het eigenlijk? en is met regelmaat te gast in talkshows. Tot 2007 was hij hoofdredacteur van Quote.

Aanmelden voor Hotel Leaders Network (HLN) staat vrij voor hoteleigenaren, general managers en hoteldirecteuren. Inmiddels hebben al ruim 100 hoteliers zich aangemeld. De middag begint om 15.30. Vanaf 19.00 start dan Hotelvrijmibo XL, waar iedereen die in een hotel werkt welkom is.