Hotelnacht presenteert Royal Flush bij hotel TwentySeven

Hotelnacht presenteert Royal Flush bij hotel TwentySeven

Tijdens Hotelnacht op 19 en 20 januari openen Amsterdamse hotels hun deuren voor bezoekers. Zij kunnen het hele weekend naar tientallen creatieve, culturele en culinaire evenementen in meer dan 30 tophotels, waaronder TwentySeven, Conservatorium Hotel en Pulitzer. Sommige gasten kunnen tijdens Hotelnacht plassen op het meest luxe toilet ter wereld.

Hotelnacht opent het meest luxe toilet ter wereld. Eén van de suites van hotel TwentySeven verandert op 19 januari in een exclusief ‘toilet-hokje’. Tijdens deze ‘Royal Flush’ kunnen Hotelnacht-deelnemers even tot rust komen. In een weelderig ingerichte suite van TwentySeven kunnen zij gebruik maken van een Geberit AquaClean douchewc, genieten van een heerlijke hand-treatment van Marie-Stella-Maris en krijgen zij van de toilet-lady een verfrissende Remy Martin-cocktail.

Hoteltoilet

Hotelnacht-organisator Vincent van Dijk: ‘Het idee voor Royal Flush ontstond omdat ik als kind op vakantie altijd werd meegenomen naar de meest luxe hotels om hier gebruik te maken van het toilet. Ik genoot van de stapel fluffy handdoekjes en geurende zeep en schone toiletten. Hier is waarschijnlijk mijn liefde voor hotels geboren, wat de basis heeft gelegd voor Hotelnacht.'

Royal Flush is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Hotelnacht die zich hebben ingeschreven voor de XO Tasting bij TwentySeven of een Remy Martin-cocktail bestellen in Bar TwentySeven.