Happyhappyjoyjoy-zaken van IQ Creative: Asian high tea

Happyhappyjoyjoy-zaken van IQ Creative: Asian high tea

De drie vesigingen van HappyHappyJoyjoy in Amsterdam gaan een Aziatische high-tea serveren. IQ Creative, eigenaar van de formule, heeft drie locaties in Amsterdam van deze formule: Bilderdijkstraat (West), Oostelijke Handelskade (Oost) en nummer drie zit aan de Ceintuurbaan (Zuid).

Happyhappyjoyjoy serveert vanaf 14 februari een Aziatische high tea in alle vestigingen van deze kleurrijke streetfood hangout. Tijdens de high tea kunnen gasten genieten van een mix van zoete en hartige Asian bites. De high tea is op alle dagen van de week te bestellen.

Vanaf medio februari kunnen gasten bij alle locaties van Happyhappyjoyjoy (West, East en South) dagelijks genieten van een heerlijke Asian high tea. De high tea wordt geserveerd in een bamboemand, gevuld met kleine peking duck baos, gyoza, loempia’s, lucky bags en zoetigheid, zoals sticky rice, sesam balletjes, mantao en spekkoek. Naast de hapjes wordt er een pot geurige jasmijnthee geserveerd om te delen.

De high tea kost €19,95 per persoon. Reserveren stelt IQ Creative wel verplicht. Dit kan tot een dag van te voren.

IQ Creative - concepteigenaar van HHJJ -  van Bert van der Leden staat in de Misset Horeca Top 100 Grootste bedrijven en merken op nummer 73.