Subway opent vestiging in pretpark Slagharen

Subway opent vestiging in pretpark Slagharen

Slagharen - pret- en vakantiepark - opent begin april 2019 in de Main Street een Subway restaurant. Het is de eerste Subway in een dergelijk park in Nederland. De zaak krijgt 48 zitplaatsen, verdeeld over binnen en buiten. Gasten kunnen er terecht voor sandwiches, subs, en salades.

Binnen de keten waartoe Slagharen behoort, Parques Reunidos, werkt Subway ook al samen met Movie Park Germany (D) en Marineland Côte d’Azur (Fr).

Slagharen heeft naast de Subway diverse andere horecabedrijven op haar park. Zo is er een buffetrestaurant dat zowel ontbijtbuffetten als dinerbuffetten biedt, ook is er een outlet voor pizza's en pasta's en kunnen gasten er snacken. Tussendoortjes als Spaanse Churros biedt The Trading Post en bij Cartwright's kunnen gasten terecht voor steaks en grillgerechten. Het park gaat op 5 april weer open na de wintersluiting. Op de plek van Subway  - naast reuzenrad The Big Wheel - was eerder ijssalon Los Sombreros te vinden.

Subway in Slagharen

In Subway restaurants kunnen gasten terecht voor Subs, bereid met ter plaatse versgebakken brood. De medewerker maakt elke Sub ter plekke, voor de ogen van de gast klaar. De Subwayformule staat bekend om haar keuzemogelijkheden, waarbij gasten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Subway Slagharen

Primeur voor Nederland

In Nederland bestaan inmiddels ruim 200 Subway restaurants. In Slagharen vindt dit voorjaar een primeur plaats met de opening van het eerste Subway restaurant in de attractie- & vakantiepark sector in Nederland. Binnen de keten Parques Reunidos, waartoe Slagharen behoort, werkt Subway ook samen met Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur.

Slagharen Abonnementhouders krijgen op vertoon van de abonnementspas 10% korting bij een besteding in de nieuwe Subway.