Starbucks-man wordt verantwoordelijk voor La Place

Starbucks-man wordt verantwoordelijk voor La Place

La Place heeft een opvolger gevonden voor Bart van den Nieuwenhof die na de overname door Jumbo in 2016 betrokken bleef bij de foodserviceformule. Frank Wubben wordt vanaf 8 april de managing director van La Place.

Frank Wubben (50) treedt op 8 april 2019 aan als managing director van foodserviceformule La Place. Voorheen werkte hij als vice-president EMEA van Starbucks Coffee. EMEA staat hierbij voor Europe, Middle East en Africa.

Wubben deed de Hotelschool Den Haag (1995) en werkte onder meer voor Délifrance en Yum Restaurants.

Frank Wubben La Place

In zijn nieuwe functie wordt Frank Wubben bij La Place verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, strategie, innovatie en portfoliomanagement. Tevens zal hij de Food Innovation Board voorzitten, waarin directieleden van Jumbo en La Place de gezamenlijke ontwikkelkalender bepalen.

Jumbo ceo Frits van Eerd is verheugd over het resultaat van de zoektocht naar een nieuwe managing director voor La Place: ‘Met Frank krijgen we een ruim ervaren vakman in huis die zijn sporen heeft verdiend in zowel horeca als retail. Juist op dat snijvlak zien we unieke kansen voor de verdere ontwikkeling van Jumbo en La Place. Frank is een innovatieve en creatieve leider met een scherp oog voor de wensen en behoeften van onze gasten.’

La Place stond in 2018 op nummer 17 in de Misset Horeca Top 100 van Grootste bedrijven en merken.