Burgemeester Jan van Zanen opent Inntel Utrecht

Burgemeester Jan van Zanen opent Inntel Utrecht

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen heeft de opening verricht van het nieuwste hotel van Inntel Hotels, aan het nieuwe Utrechtse stationsplein. Dit is het zesde hotel van de groep, en ook hier zijn veel van de 162 kamers uitgerust met een vrijstaande jacuzzi of saunacabine.

Met de opening van het viersterren Inntel Hotel Utrecht midden in de stad is een wens van Inntel Hotels in vervulling gegaan. Het 6e hotel van deze Nederlandse hotelgroep staat op een strategisch punt in de stad. General manager Henk Hölscher: 'We zijn door burgemeester en wethouders met open armen in Utrecht ontvangen.'

Dat de gemeente achter de komst van het hotel staat, blijkt wel uit de medewerking van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen. De opening van het hotel ging niet gepaard met een groot feest, maar de burgemeester speelt de hoofdrol in een filmpje dat ter ere van de opening werd gemaakt. Daarin test Van Zanen, fervent zwemmer, ook het zwembad van het nieuwe hotel.

Vraag naar kamers is groot

'De zakelijke markt maar ook steeds meer toeristen weten deze historische stad te vinden', zegt Holscher. 'De vraag naar meer hotelkamers en een goede locatie om te vergaderen is groot. Ik ben dan ook zeer trots dat wij als Inntel Hotels daarin kunnen voorzien door met ons hotel 162 kamers en 300 m2 vergadercapaciteit aan het aanbod toe te voegen.'

Inntel Hotel Utrecht, waarvan de komst begin 2o17 werd aangekondigd, beschikt over een spa op de 11e verdieping, waar zwembad, sauna en fitness uitizcht bieden over de stad. Het interieur van het hotel is ontworpen op de vele verbindingen, de monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het unieke design.

Over Inntel Hotels

Inntel Hotels is een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven en Utrecht. Inntel Hotels werkt aan de toekomst met de komst van nog 2 hotels, Inntel Hotels Amsterdam Landmark in oktober 2020 en Inntel Hotels Marina Beach Scheveningen in maart 2021.