Hotelier Rem Bastiaens krijgt leiding over Beatrix- en Circustheater

Hotelier Rem Bastiaens krijgt leiding over Beatrix- en Circustheater

Hotelier Rem Bastiaens is benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland van Albert Verlinde. Dit betekent dat hij eindverantwoordelijk is voor de eigen theaters van het bedrijf: het Beatrix Theater in Utrecht en het Circustheater in Scheveningen.

De Belg Rem Bastiaens was eerder onder meer general manager van Hotel Des Indes in Den Haag. In totaal werkte hij dertien jaar voor Starwood Hotels, een aantal jaren in Londen en Parijs en vier jaar bij Des Indes in Den Haag. Het meest recent was hij voor IHG general manager van Holiday Inn en Holiday Inn Express in Amsterdam, Arena Towers.  Eerder in zijn carriere vinden we op zijn cv NH Hotel Zandvoort, The Grand en The Dylan.

Rem Bastiaens treedt per 1 mei toe tot het directieteam van Stage Entertainment Nederland. Als Directeur Theaters wordt hij eindverantwoordelijk voor de eigen theaters van Stage Entertainment Nederland: het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen, met restaurant Le Cirque.

Rem Bastiaens volgt in zijn nieuwe baan Barbara Hoppel op.

De afgelopen 20 jaar is Rem Bastiaens werkzaam geweest bij diverse internationale hotelketens, waaronder Starwoord Hotels en Resorts (Hotel Des Indes) en Accor Hotels (The Grand).

Rem Basiaens

Rem Bastiaens: ‘Vanuit mijn passie voor hospitality is de visie van Stage Entertainment Nederland om momenten magisch te maken enorm inspirerend. Zowel het AFAS Circustheater in Scheveningen als het Beatrix Theater in Utrecht staan bekend om hun musicalproducties en horecaconcepten om een avond uit compleet te maken. We zien nog een scala aan mogelijkheden voor op maat gemaakte evenementen en het neerzetten van partnership ervaringen. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van de theaters en kijk er naar ui om hier samen met de enthousiaste en ervaren teams verder aan te bouwen.’

Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: ‘Ik ben blij met de komst van Rem Bastiaens naar Stage Entertainment Nederland. Hij is de juiste man om met ons theaterteam de stappen te gaan zetten die nodig zijn om de ambities die we met onze theaters hebben de komende jaren te realiseren.’

Stage Entertainment Nederland

In Nederland produceert het theaterbedrijf voorstellingen als The Lion King, MAMMA MIA!, Lazarus, Anastasia en TINA – De Tina Turner Musical. Het directieteam bestaat per 1 mei 2019 uit Albert Verlinde (Algemeen Directeur), Gert-Jan van der Valk (Financieel Directeur), Sjoerd van Schooten (Productioneel Directeur), Eke Rog (Commercieel Directeur) en Rem Bastiaens (Directeur Theaters).