Elevé in Leeuwarden slaat nieuwe weg in

Elevé in Leeuwarden slaat nieuwe weg in

Voormalig sterrestaurant Elevé, gelegen op de elfde verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden slaat een nieuwe weg in. Elevé krijgt een nieuw concept en een nieuw à la carte menu.

Na vijf jaar succesvol een Michelinster te hebben gevoerd is het tijd om een nieuwe koers te varen. Met dezelfde keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Gilbert van der Heide, is gewerkt aan de invulling van een nieuw menu. De uitgebreide kaart bestaat uit een selectie van dagverse vis, vleesspecialiteiten, klassieke gerechten, maar ook sushi rolls en oesters. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een 3-gangendiner te bestellen voor €37,-.

Restaurant élevé

Naast een nieuwe menukaart verandert ook de uitstraling van Restaurant élevé. Brasserie le bráss wordt geïntegreerd in Restaurant élevé, waardoor er een open, informele setting ontstaat. Daarnaast wordt de bediening in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd, geen jasje. Het tafellinnen verdwijnt en er komt loungemuziek voor terug. Per 17 mei wordt de nieuwe kaart gevoerd. Elke dag vanaf 17.00 uur is de elfde verdieping geopend en kunnen gasten terecht in de Skybar en Restaurant élevé.

Harry Westers, directeur en eigenaar van WestCord Hotels: ‘Met het nieuwe concept willen we een breder publiek aanspreken. De ingrediënten en gerechten zijn nog steeds van een kwalitatief hoog niveau, maar nu presenteren we het op een informele en toegankelijke manier. Wij kunnen niet wachten om het nieuwe élevé aan iedereen te laten zien.’

Over WestCord Hotels

WestCord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. In 2020 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968.