Nieuwe exploitant voor Hotel Oosterhout Waterlooplein

Nieuwe exploitant voor Hotel Oosterhout Waterlooplein

Bas Veenstra is de nieuwe exploitant van Hotel Waterlooplein in Oosterhout. Hij heeft zijn viersterrenhotel met 51 kamers omgedoopt tot A hotel Oosterhout.

Het voormalige restaurant van het Hotel aan het Waterlooplein behoort niet tot de overname en is sinds april gesloten. ‘Op termijn krijgt deze ruimte een nieuwe invulling.,’ zegt Bas Veenstra (31) in een persbericht.

Bas veenstra
Bas Veenstra

Bas (Bastiaan) Veenstra was hiervoor hotelmanager van Grand Hotel Ter Duin in Burgh Haamstede.

In ditzelfde hotel in Burgh Haamstede was hij ook manager operations room rivision. Antwerpen was daarvoor zijn standplaats:  Hier werkte hij dik 2,5 jaar in een hotel van By Sheetz, Eden Antwerp, waartoe ook Grand Hotel Ter Duin behoort. Eerst als trainee en uiteindelijk was hij general manager. Het hotel in Oosterhout behoorde voorheen ook tot By Sheetz.

Directeur-eigenaar Bas Veenstra zegt verheugd te zijn met zijn nieuwe locatie en de mogelijkheden die het hotel biedt. ‘De kamers zijn afgelopen jaar gerenoveerd en ik wil een nieuw Lobby/Lounge concept starten en zo beter inspelen op de behoefte van de gasten.’


Schrijf gratis in voor thema updates van Misset Horeca

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de ondernemer: interieur, personeel, terras, koffie, bier en ook voor starters hebben we een update. Ze bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's. Schrijf je gratis in!