Japanse karaokebar Duke of Tokyo komt naar Utrecht

Japanse karaokebar Duke of Tokyo komt naar Utrecht

De Japanse karaokebar Duke of Tokyo krijgt een tweede locatie. Naast Amsterdam komt Duke of Tokyo nu ook naar Utrecht.

Karaoke-fans laten er hun zangkunsten horen in acht thematische privé karaokebooths en lessen hun dorst in een sfeervolle, over-de-top Japanse bar. Duke of Tokyo is een plek waar iedereen zich kan wanen door het magische en mysterieuze nachtleven van Japan, vol lichtborden, smalle straatjes en Japanse verrassingen.

Het Duke of Tokyo team zal twee leegstaande werfkelders in de Ganzenmarkt Tunnel, aan de Oudegracht, omtoveren tot een karaokebar met privé booths. Er komen zeven verschillende karaoke booths. Alle booths krijgen, net als in Amsterdam, een eigen, over-de-top design, geïnspireerd op de meest opvallende en excentrieke wijken van Tokyo. Begeef je in een wereld van licht- en reclameborden in de Shinjuku booth of onderga een cuteness-overload in de Harajuku booth. Géén zin om te zingen? Ook voor IJskoude Japanse biertjes, signature cocktails en sake kan je bij de karaokebar terecht.

Om de verbouwingskosten te dekken is Duke of Tokyo op zoek naar financiering. Een groot deel van het benodigde bedrag is het afgelopen jaar gespaard door eigenaren Ben Warren, Has Peters Sengers en Wessel Kruyt. Om de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen start Duke of Tokyo een crowdfunding campagne via CrowdAboutNow.

Van links naar rechts, oprichters Ben Warren, Has Peters Sengers & Wessel Kruyt.

'Inmiddels hebben ruim 70.000 mensen meer dan 200.000 nummers bij ons gezongen en worden we overladen met enthousiaste reacties. Gedreven door het succes in Amsterdam zijn we klaar voor de volgende stap: een tweede locatie in Utrecht. Het lijkt ons te gek om de investering rond te krijgen met mensen die in ons, en in Duke of Tokyo geloven', aldus Wessel Kruyt, mede-eigenaar/oprichter Duke of Tokyo.