Dertig extra kamers voor Crowne Plaza Maastricht

Dertig extra kamers voor Crowne Plaza Maastricht

Het Crowne Plaza Maastricht - voorheen Hotel Mestreech - heeft dertig extra kamers geopend. Het hotel bevindt zich in Wyck en de nieuwe kamers zijn ondergebracht in het oude Vesteda gebouw.

Crowne Plaza Maastricht, voormalig Hotel Mestreech, gelegen in het trendy Wyck heeft zijn product flink uitgebreid. Het hotel telt vanaf nu 174 kamers waarvan 30 pas geopend. De nieuwe kamers bevinden zich in het oude Vesteda gebouw met directe toegang tot de rest van het hotel.

De kamers zijn voorzien van alle nodige luxe, faciliteiten, ruimte en licht. Naast de nieuwe kamers zal binnenkort ook de nieuwe fitness openen.

Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht

Tot de zomer van 2013 behoorde het Crowne Plaza in Maastricht bij Bilderberg. In juli 2013 verkocht deze groep het viersterrenhotel met toen nog 144 kamers dat gelegen is aan de Maas.

Het kameraanbod van het Crowne Plaza Maastricht was voor de uitbreiding met de dertig extra kamers alss volgt opgebouwd: 72 comfort kamers van minimaal 24 vierkante meter, 26 Maas-kamers met uitzicht op de rivier, 7 junior suites van minimaal 30 vierkante meter, 7 suites met een aparte woonkamer van minimaal 56 vierkante meter, 30 executive kamers en één kamer is geschikt voor minder valide gasten.