Oostwegel Collection genomineerd voor Prix Villégiature Awards 2019

Oostwegel Collection genomineerd voor Prix Villégiature Awards 2019

Oostwegel Collection is genomineerd voor 'Best hotel group'. Daarnaast komen zowel Château St. Gerlach als Kruisherenhotel Maastricht in aanmerking voor 3 verschillende awards.

Zo komt Château St. Gerlach in aanmerking voor de awards 'Best Service in a hotel in Europe, with more than 80 rooms', 'Best restaurant in a hotel in Europe' en 'Best artistic contribution in a hotel in Europe'.  Ook Kruisherenhotel Maastricht is in 3 categorieën genomineerd: 'Grand Prix Best Charming Hotel in Europe', 'Best service in a hotel in Europe, with less than 80 rooms' en 'Best artistic contribution in a hotel in Europe'.

Blijk van waardering

'Wij zijn zeer blij met de nominaties voor de Prix Villégiature Awards voor onze huizen en Oostwegel Collection als Best Hotel Group. Dit is echt een blijk van waardering voor onze medewerkers die dag in en dag uit weer de hoogst mogelijke service bieden aan onze gasten. Met ons lokale familiebedrijf zijn we uniek en dan is het fantastisch om erkend te worden tussen de andere internationale, befaamde hotelgroepen', zegt Camille Oostwegel jr., Directeur Business Development.

Prix Villégiature Awards

Sinds 2003 worden de Villégiature Awards uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met 15 verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen. In deze 17e editie zullen de winnaars bekend worden gemaakt op 14 oktober a.s. in Château de Ferrières, nabij Parijs.