Inspiratie opdoen tijdens event 'Groeien met kwaliteit'

Inspiratie opdoen tijdens event 'Groeien met kwaliteit'

Acai Benelux en Woertman Nederland organiseren op 3 en 4 februari 2020 een kennisevent met thema 'Groeien met kwaliteit'. Hoe krijg je een dreamteam? Hoe optimaliseer je je menu? En hoe kun je je echt onderscheiden in productpresentatie?

Tijdens dit kennisevent staan de werelden van vier ervaren professionals centraal. Zo deelt Niels Tijthoff zijn kennis en ervaring met personeel en personeelstekort. Wat zijn creatieve oplossingen? Paul Geene, key account adviseur bij Woertman Nederland en Sjoerd van der Eng, junior concept ontwikkelaar Acai Benelux, gaan in op het interessante vraagstuk van productpresentatie: hoe geef je dit vorm? Wat is een slimme aanpak en hoe hou je het werkbaar? Joost Snel, mede eigenaar Acai Benelux, staat tijdens zijn sessie stil bij menu engineering: wat is de impact van keuzes in je menu voor je gast, team, omzet en marge? De laatste sessie van het event is een denktank met één van de sprekers naar keuze. Afsluitend is er een borrel met alle tijd om te netwerken.

Samenwerkende bedrijven

Acai Benelux is distributeur van hoge kwaliteit tropisch bevroren fruit voor bowls en smoothies. Daarnaast is Acai Benelux gespecialiseerd in menu-ontwikkeling en horeca conceptontwikkeling gericht op smoothies, bowls en gezonde voeding. Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Woertman Nederland is centraal in Nederland gevestigd (Nieuwegein) en beschikt over een eigen landelijk dekkende servicedienst.

Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden voor het kennisevent in Nieuwegein.