Chinese horecaondernemers starten Hot King

Chinese horecaondernemers starten Hot King

Succesvolle Chinese horeca-ondernemers hebben in Den Haag een nieuwe horecabeleving voor luxe en traditioneel eten met sfeer geopend: Hot King. Hot King is een Chinees restaurant met een nieuwe formule die een kwalitatief hoogwaardig alternatief biedt voor de huidige Chinese restaurants in Nederland.

Hot King serveert gerechten met een pepertje, die niet altijd pittig hoeven te zijn, en neemt de dinerende bezoeker mee naar het traditionele China.
De chef van Hot King is afkomstig uit de provincie Sichuan in China, waar hij al zijn kennis heeft opgedaan. Hij maakt gebruik van traditionele methoden voor het bereidingen van de gerechten, waarvan kruiden zelfs vanuit China worden ingevlogen voor een authentieke smaakbeleving.

In de Sichuan keuken wordt veel gebruik gemaakt van de Sichuan peper. Deze peper wordt verwerkt in een rode saus waar vele vlees en visgerechten in worden ondergedompeld. De peper is klein en bloemachtig en bevat een anijsachtige smaak. Naast dat de gerechten in de Sichuan cuisine pittig zijn, zijn ze ook levendig van smaak. Een van de bekendste gerechten uit Sichuan is de Kip Kung Pao. Dit gerecht is authentiek, pittig, mysterieus en ook wel aards van smaak. Enkele van de andere gerechten op de menukaart: gewokte yam met judasoor, pikante rivierkreeften, dungesneden spek met knoflooksaus en gewokte varkenshaas met ananas.

Hot King

De naam Hot King komt voort uit de pepers die in de gerechten verwerkt zijn. Het restaurant laat proeven dat niet alle gerechten pittig hoeven te zijn door verschillende pepers te gebruiken. Het restaurant biedt luxe door middel van een strak interieur en een fijne ambiance. De hoge kwaliteit komt terug in de traditionele gerechten met goede ingrediënten en het personeel.