Moeke naar Nijmegen en Den Bosch

Moeke naar Nijmegen en Den Bosch
(Moeke Enschede)

De horecaformule Moeke krijgt nieuwe vestigingen in Nijmegen en Den Bosch. In Nijmegen wordt Grand Café Liz aan de Lentse Plas verbouwd tot Moeke en in Den Bosch komt een Moeke in het pand waar voorheen restaurant Croy zat aan de Pettelaarse Schans.

De al eerder aangekondigde vestiging in Scheveningen opent komende lente.  Moeke in Nijmegen wil al in maart haar deuren open zo staat te lezen op de vacature site van de eigenaar van Moeke, Meyer Beheer van Laurens Meijer. Vanaf 10 februari zal Liz gedurende een korte periode sluiten, om na een  verbouwing medio maart verder te gaan als Moeke Nijmegen. Naast het grandcafé, kent de locatie ook een aparte zaal met een bar en een dakterras met uitzicht over het water. Tevens bevindt zich aan de zijkant van het pand een ijssalon met eigen terras.

Moeke locaties

Moeke Delft
Moeke Ginneken, Breda
Moeke Rhenen
Moeke Nijkerk
Moeke Enschede
Moeke Ede
Moeke Scheveningen
Moeke Den Bosch
Moeke Nijmegen

Moeke Den Bosch

‘Moeke vestigt zich dit voorjaar in het gebouw de Pettelaar aan de Pettelaarseschans 1 in Den Bosch. Dit gebouw gelegen in een parkachtige omgeving aan de rand van Den Bosch doet al tientallen jaren dienst als restaurant. Het gaat om 650 vierkante meter.' Dit laat horecamakelaar Ad Hoc weten als bemiddelaar bij de verhuur van het pand.

Moeke Den Bosch

Jan Franken (oprichter van Please Payroll) startte op deze Bossche locatie  in mei 2010 met restaurant Croy in het pand waar voorheen jarenlang sterrenrestaurant De Pettelaar was gevestigd.

Over Moeke

Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. Op de kaart staan diverse gerechten voor lunch en diner en maar liefst zestig soorten bier, waaronder Moekes Blond, gebrouwen door Moekes eigen medewerkers in de Bax Brouwerij. Het grandcafé serveert smaakvolle, herkenbare gerechten.

>> Interview Laurens Meijer: horeca moet standaardiseren