Yays opent 53 serviced appartementen in centrum Den Haag

Yays opent 53 serviced appartementen in centrum Den Haag
Yays Zoutkeetsgracht in Amsterdam - Foto: Diederik van der Laan

Yays heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 53 serviced appartementen aan de Koninginnegracht in Den Haag. Het voormalige kantoorgebouw, nabij het Malieveld, zal gerenoveerd en verbouwd worden tot een Yays aparthotel en zal in het vierde kwartaal van 2020 worden geopend.

Met het tekenen van Yays Koninginnegracht in Den Haag exploiteert Yays 7 vestigingen in 5 verschillende Europese steden. Yays heeft de ambitie om te groeien in Europa en is op zoek naar samenwerkingsverbanden met deskundige ontwikkelaars en investeerders in steden in heel Europa. Yays werkt nauw samen met gemeenten en ontwikkelaars om nieuwe stadsbuurten te ontsluiten en haar gasten zinvolle reiservaringen te geven. De stadsbuurt maakt deel uit van de Yays-ervaring en stimuleert de interactie tussen bezoekers en bewoners.

Steven Smit, CIDO van Yays, zegt: ‘Elke Europese stad verdient een Yays. We zijn erg blij om te openen in de stad Den Haag, een stad met een sterke vrijetijds- en zakelijke vraag, die gasten aantrekt waar onze Yaysappartementen een uitstekende match voor zijn’.

Zesde Yays

Yays wordt gevestigd aan de Koninginnegracht bij het Malieveld en zal beschikken over 53 serviceappartementen die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Yays Koninginnegracht is het zesde pand dat in de Benelux is getekend en zal in Q4 2020 worden geopend, nog voor de opening van Yays Antwerpen in 2021.

Peter Heule, CEO van Yays, voegt hieraan toe: ‘We voelen ons vereerd om dit kantoorgebouw een 'nieuw leven' te geven met Yays. Zo willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Den Haag. We kijken er naar uit om de eerste gasten te verwelkomen en hen deze unieke toegang tot de stad te bieden.’

Yays beheert serviced appartementen, verspreid over 7 locaties in Europa. In de nabije toekomst zal Yays locaties openen in Parijs, Antwerpen en Den Haag, naast de bestaande portefeuille in Amsterdam en Barcelona. Yays Concierged Boutique Apartments is in 2014 gelanceerd door Short Stay Group, gezamenlijk een van de grootste aanbieders van serviced appartementen in Europa.