Franchisenemers gezocht voor O'Tacos en Crepe Affaire

Franchisenemers gezocht voor O'Tacos en Crepe Affaire
O'Tacos

De Franse keten O'Tacos en Crepe Affaire zijn snelgroeiende formules en vestigen zich in nu ook Nederland. Voor beide formules worden franchisenemers gezocht.

De Franse keten O’Tacos groeit exponentieel. Het bedrijf is in 5 jaar tijd gegroeid van 10 naar 300 locaties. O’Tacos is gestoeld op de Franse taco variant en richt zich op een multi-culturele doelgroep en op het primaire leeftijdssegment tussen 15-25 jaar. Een verborgen troef is ook dat het menu 100% halal is, iets wat alleen impliciet wordt meegenomen in de communicatie. Dit stelde O’Tacos in staat om locaties te openen in de directe omgeving van hun doelgroepen, tegen relatief gunstigere huurvoorwaarden. Naarmate het merk sterker werd, gemiddelde omzetten stegen en hun gastenbasis breder werd, is het mogelijk geworden om ook op A-locaties vestigingen te openen, die ook vanaf het eerste moment rendabel zijn.

Na hun successen op de Franse en Belgische markt, richt O’Tacos zich nu op de Duitse en Nederlandse markt. De eerste locatie is inmiddels al geopend in Utrecht, waarna er nog meerdere zullen volgen. O’Tacos is op zoek naar ervaren lokale ondernemers die onderdeel willen uitmaken van dit mooie succesverhaal.

Crepe Affaire

In 2004 besloot Daniel Spinath om crêpes het podium te geven dat ze verdienden door een edgy urban creperie-concept te creëren: Crepe Affaire. Het is het allereerste internationale merkconcept dat zich richt op pannenkoeken als hun kernaanbod, ondersteund door sappen, shakes en koffie.  Crepe Affaire neemt afstand van de traditionele beelden van een crêperie en biedt een echt alternatief voor sandwiches en salades, terwijl het de hele dag relevant blijft. De keten heeft al 16 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en werkt momenteel aan de uitbreidingsplannen voor de komende jaren. Het bedrijf ontwikkelt zijn activiteiten in Nederland sinds 2016 en is nu op zoek naar nieuwe franchisemogelijkheden om hun expansie te versnellen.  

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in O'Tacos of Crepe Affaire-franchise kunnen contact opnemen met Conceptional