Eurest: 1300m2 horeca erbij op High Tech Campus Eindhoven

Eurest: 1300m2 horeca erbij op High Tech Campus Eindhoven
Nieuw: Tlab

Cateraar Eurest heeft op de High Tech Campus in Eindhoven haar horeca-activiteiten uitgebreid met 1300 vierkante meter. Welke concepten zijn er bij gekomen?

Met de extra 1.300 vierkante meter komt Eurest in totaal op ruim 5.500 meter horeca op The Strip. Allemaal volledig duurzaam en lokaal ontwikkeld.

Wat is The Strip?

Eurest High Teck Campus Eindhoven The Strip

Alle sociale voorzieningen van de High Teck Campus in Eindhoven zijn samengebracht in gebouw The Strip (400 meter lang) midden op het terrein: 8 verschillende restaurantconcepten, een conferentiecentrum met auditorium, een scala aan winkels en diensten en het Campus Wellness Center. Bewoners en bezoekers van de Campus ontmoeten elkaar elke dag op The Strip voor lunch, een intensieve training of tijdens een van de vele netwerkbijeenkomsten, concerten of technische conferenties. The Strip is het centrum voor vergaderingen, inspiratie en creativiteit.

High Tech Campus, Eurest en Vijverborgh sloegen afgelopen jaar de handen ineen. De eerste stap was gericht op een oplossing voor de horeca met het oog op de groei van het aantal medewerkers op de Campus dat de komende jaren van 12.000 naar 14.000 -15.000 medewerkers zal toenemen. Onder meer ASML, Huwae, IBM, Intel, Philips, PWC, Siemens en TomTom zijn gevestigd op de campus. Plus een groot aantal kleinere bedrijven.

Nieuwe Concepten Eurest in The Strip

Bij de nieuwe concepten zet Eurest drie speerpunten neer: vitaliteit, duurzaamheid en gezonde voeding.

Okinawa
Okinawa, het Japanse restaurant op de Campus, serveert hoogwaardig Japans eten met ultieme smaak-lagen. Lichte, gezonde gerechten met een minimalistisch design, geserveerd in een omgeving waar de gast volledig tot rust komt en optimaal kan genieten.

Brave New World
In Brave New World staan no-waste en de laatste internationale (food)trends voorop. Eiwittransitie, meer groenten, meer vezels en minder suikers spelen een belangrijke rol.

Eurest Tech Campus Eindhoven

Tlab
Het Tlab is een innovatief thee-laboratorium waar wordt geëxperimenteerd met bijzondere soorten thee. De thee wordt in speciale Erlenmeyer flessen gekoppeld aan verschillende temperaturen en tijden, om tot een explosieve smaakbeleving te komen.

Eurest Tech Campus Eindhoven

Deze restaurants zijn toegevoegd aan de bestaande concepten:

  • Love my Curry (Indiaas, alleen lunch)
  • Lokl (met Starbucks koffie)
  • Grand café (voorheen Colour Kitchen Cafe)
  • Subway
  • The Food Lab ( wisselend foodtruck aanbod)
  • The Lounge (visrestaurant)
  • The Mart (self service)

Eurest Tech Campus Eindhoven

Duurzaam en lokaal

Er is heel veel aandacht voor duurzaamheid. Denk aan een grondig afvalbeheer en een sterke reductie van wegwerpplastic. Ook beschikt de campus over een composteermachine waarmee groen afval binnen 24 uur tot compost verwerkt wordt, wat dan weer kan worden gebruikt in de groentetuin op de Campus.

Ook streven we naar zo min mogelijk waste. Zo kunnen gasten door middel van een app, aan het eind van de dag producten voor een prikje bestellen en meenemen naar huis.