Rotterdamse topkoks lanceren bijzonder 'vijfsterrenrestaurant'

Rotterdamse topkoks lanceren bijzonder 'vijfsterrenrestaurant'

Om mensen een uitje te bieden tijdens de lock down slaan Feyenoord, Droomparken, Heerlijk.nl en drie Rotterdamse sterrenchefs de handen ineen.

Fred Mustert, (restaurant Fred **), Erik van Loo (restaurant Parkheuvel **), en Jos Grootscholten (restaurant Perceel *) samen goed voor vijf Michelinsterren, verzorgen op zaterdag 16 mei een uniek vijfgangendiner op Droompark de Zanding in Otterlo. De gasten schuiven echter niet aan in het restaurant op het park. Hun gedekte tafel staat klaar in hun eigen luxe villa. Aan alle maatregelen van het RIVM wordt voldaan, want iedere gang wordt aan de voordeur van de woning geserveerd. En uiteraard wel volgens de sterrenstandaard die de chefs gewend zijn.

Toevoeging;
Aangezien de datum van 16 mei binnen een uur was uitverkocht zijn 15 en 17 mei toegevoegd. Vrijdag 15 mei is inmiddels ook uitverkocht.

Samenwerking Rotterdamse chefs

vijfsterrenrestaurantErik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam: ‘Toen Feyenoord mij benaderde met de vraag of ik wilde koken op een vakantiepark, dacht ik niet meteen ‘dat gaan we eens doen’. Maar toen ik vervolgens de luxe woningen op Droompark de Zanding zag, wist ik dat we op deze wijze ook een sterrendiner kunnen verzorgen. Het allerleukste eraan vind ik dat we met drie Rotterdamse chefs de handen ineen slaan om deze avond tot een succes te maken. En als er meer animo is, doen we dit gewoon meerdere avonden.’

Luxe villa's

Andries Bruil, directeur Droomparken: ‘Samen met Feyenoord zijn we altijd op zoek naar aansprekende campagnes en unieke concepten. De luxe villa’s die we hiervoor inzetten passen perfect bij dit concept. Voor ons is het nieuw dat we die nu ook voor één nacht in combinatie met een diner gaan verhuren, maar deze tijden lenen zich voor nieuwe uitdagingen en uiteraard kunnen de gasten één of meerdere nachten bijboeken. Al onze parken zijn coronaproof gemaakt, dus iedereen kan hier veilig verblijven.’

Het dinerarrangement inclusief overnachting kan worden geboekt via het platform Heerlijk.nl.