Misset Horeca
Misset Horeca
Win een wijnreis naar Pays d’Oc met beste wijn review

Win een wijnreis naar Pays d’Oc met beste wijn review

Nu ook wijnreizen niet mogelijk zijn, vraagt Pays d’Oc IGP horecaprofessionals die zich bezighouden met de wijnkaart, een review te schrijven over een Pays d’Oc IGP wijn.

Win een wijnreis naar Pays d’Oc met beste wijn review

Het Pays d’Oc IGP, met 1375 wijnbedrijven en 12.000 producenten is in volume de marktleider (20% van de Franse wijnimport) in Nederland.

Iedereen die een op een van zijn eigen social media kanalen een review schrijft over een Pays d’Oc wijn dingt mee naar een fantastische wijnreis van 4 dagen (3 nachten hotel, lunches, wijndiners en bezoeken aan wijndomeinen) voor 2 personen naar Languedoc-Roussillon en de mogelijkheid van publicatie van je verslag op missethoreca.nl.

Wat moet je doen?

wijnreis Pays d’OcDeelnemers kunnen zich tot 30 mei aanmelden via paysdoc@pitchpr.nl onder vermelding van naam, bedrijf, adres en functie. Deelnemers krijgen daarna kosteloos een fles Pays d’Oc wijn ter beoordeling thuisbezorgd. Om kans te maken op de prijs moeten deelnemers een zo creatief mogelijke review te schrijven over de wijn die toegestuurd wordt. De review dient gedeeld te worden op social media met de hashtags #tastepaysdoc #missetreviewpaysdoc#vinspaysdocigp #paysdocreview.

Uit alle reviews wordt door wijnredacteur Hans van de Meeberg en Pays d’Oc IGP de beste gekozen op basis van creativiteit, social media-gebruik, deskundigheid en schrijfvaardigheid. De beste wint de wijnreis voor twee personen naar Languedoc-­‐Roussillonwaar de Pays d’Oc IGP wijnen geproduceerd worden. De winnaar krijgt ook nog eens de kans om een verslag van deze reis te laten publiceren in Misset Horeca.

Inschrijven kan tot 30 mei, er zijn 75 flessen beschikbaar.