RoomRaccoon lanceert Contactless Stay kwaliteitskeurmerk

RoomRaccoon lanceert Contactless Stay kwaliteitskeurmerk

Het hotel management systeem RoomRaccoon helpt hoteliers uit de Corona-crisis door middel van het Contactless Stay kwaliteitskeurmerk.

RoomRaccoon gaat hoteliers helpen het verblijf van hun gasten contactloos en veilig te laten verlopen met de lancering van Contactless Stay, het kwaliteitskeurmerk voor de internationale hotelindustrie. Hotels en accommodaties kunnen het keurmerk verdienen wanneer zij aan bepaalde veiligheidsvoorwaarden voldoen.

contactless stay

Online check-in en betaling

Een volledige online check-in en online betalingen zijn technische voorwaarden voor het keurmerk die via RoomRaccoon beschikbaar zijn. Er kan ook nog worden gekozen voor een koppeling met een contactloos sleutelsysteem voor extra veiligheid. Daarnaast zijn fysieke maatregelen zoals grondige kamerreiniging, het plaatsen van desinfecterende handgel dispensers en voldoende afstand tussen gasten cruciaal om te voldoen aan Contactless Stay keurmerk.

Hoteliers kunnen bij het voldoen aan de voorwaarden het keurmerk plaatsen op website, social media en deur van hun accommodatie.