Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket

Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket

Op 1 september gaat Meinders Catering live met haar nieuwe concept Your Food Moments Market. Een onbemande foodmarket voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. De foodmarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag.

Meinders Catering realiseert zich dat tijd de bindende en bepalende factor is. Tijd als tijdsaanduiding (ochtend, middag, avond) en als de tijd die je te besteden hebt en de mate waarin je die met anderen wilt delen. 'We zien bij bedrijven de behoefte ten aanzien van een bedrijfsrestaurant veranderen: de hele dag door goed eten en drinken aanbieden, voor alle eetmomenten, waarbij de versbeleving absoluut niet verloren mag gaan,' aldus de directie van Meinders Catering.

Fresh, flexible & fast

Your Food Moments Market is voor mensen die behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen. In de Market vindt kiezen en afrekenen snel en eenvoudig plaats. De Market is overzichtelijk ingericht, je kunt in één oogopslag zien waar je moet zijn. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment: ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner. Er zijn veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, uitstekende salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het nieuwe concept staan de lekkerste grab & go producten van BloemCool. De producten van BloemCool zijn van hoge kwaliteit, worden elke dag vers gemaakt en per stuk verpakt.

Modulaire inrichting

Het assortiment vormt het vertrekpunt voor alle andere bouwstenen, zoals inrichting, prijs en signing. De inrichting van Your Food Moments Market is toegespitst op het gekozen assortiment. We gaan uit van de bestaande situatie en vullen deze aan met ons modulair systeem. Het ontwerp houdt rekening met de huisstijl en uitstraling van de opdrachtgever. De oppervlakte van de Market is beperkt, het assortiment ruim en het afrekenen gaat eenvoudig en snel, want een snelle afhandeling is essentieel! De kosten voor ontwerp, aanvulling en aanpassing van apparatuur, inventaris en ruimte zijn afhankelijk van de bestaande situatie.

Het moment van de consument

'Met deze Market bieden we op elk moment van de dag goed eten en drinken aan, voor alle eetmomenten. Het concept is modulair en overal toepasbaar. De Market is beveiligd met CCTV, de prijzen en signing (aanbiedingen) worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is heel gebruiksvriendelijk. En ten slotte: het oog wil natuurlijk ook wat. De Market krijgt op elke locatie een aantrekkelijke look & feel, het is fijn om er te zijn', geeft de directie van Meinders Catering aan.