The Food Line Up: dineren in eventlocaties

The Food Line Up: dineren in eventlocaties
Table for 2 in Westergasfabriek

Cateringbureau The Food Line Up verzorgt diners voor twee in eventlocaties in Amsterdam die leegstaan vanwege corona. Dit maakt dineren midden op de dansvloer van Jimmy Woo mogelijk.

Gasten kunnen dineren midden op de dansvloer, maar ook food-biechten in een kerk of vijf gangen toetjes eten op bijzondere plekken in Amsterdam.

‘Alle evenementen zijn tot 1 september gecanceld en dat hakt erin voor ons en voor ons netwerk van zelfstandige chefs,’ zegt Maartje Nelissen, mede-eigenaar van The Food Line Up en Hotello of the Year 2016.

‘Ook bij evenementenlocaties ligt alles stil. Met Table for 2 – zoals het initiatief heet - maken we een onvergetelijke ervaring mogelijk en laten we mensen genieten bij prachtlocaties tijdens deze gekke periode. Iets dat na deze zomer nooit meer kan op deze manier.’

The Food Line Up

Locaties Table for 2

  • Felix Meritis
  • Jimmy Woo
  • Vondelkerk
  • Westergas
  • Mayor Manor
  • Capital C

Table for 2 is een intiem dinerconcept op een onvergetelijke plek in Amsterdam. Een diner inclusief drankjes kost 150 euro pp. Het menu bestaat uit vijf tot acht gangen. Op sommige locaties wordt in shifts gewerkt.

Zes locaties werken mee met elk een eigen dinerconcept. Het zijn plekken die bezoekers normaal gesproken met honderden mensen moeten delen of juist niet open zijn voor publieke evenementen.

The food line up
Eten in Private Mansio Mayor Manor

Speciaal voor Table for 2 openen zij hun deuren voor kleine gezelschappen met een bijzonder concept. Bijvoorbeeld een dim sum diner op de dansvloer, een zeven zonden-diner (mét food biecht!) of vijf gangen toetjes van een van de beste patissiers van ons land.

The Food Line-up organiseert de kleinschalige en intieme diners alle weekenden van juni in Amsterdam. Alle richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd en zijn terug te vinden op de website.

Bij succes wordt het initiatief verlengd en uitgebreid naar andere locaties en steden.