De Heerlickheijd lanceert loungeclub-concept

De Heerlickheijd lanceert loungeclub-concept

Als uitbreiding op het aanbod van faciliteiten van de Heerlickheijd, heeft het hotel in Ermelo nu ook een Loungeclub geopend.

‘Door de perikelen van de afgelopen tijd, waardoor o.a. ons zwembad een tijd moest sluiten, zijn wij na gaan denken over wat we onze gasten nog meer kunnen bieden om op een verantwoorde manier te kunnen genieten van de rust hier op de Veluwe. In het buitenland is het heel gebruikelijk om op een loungebed te zonnen bij het hotel. Waarom dan ook niet in Ermelo?’ Aldus Janette Sybrandy, eigenaresse van de Heerlickheijd van Ermelo.

Loungebedden

Het hotel heeft de loungebedden langs de vijver in de Franse tuinen geplaatst. Met het rustgevende geluid van de fonteinen, kan er onder het genot van een lekkere wijn en heerlijke snacks genoten worden van de Nederlandse zon.

HeerlickheijdHet prieel, veelal gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, is omgetoverd tot een loungebar van waaruit de (hotel-)gasten worden bediend. Gasten kunnen een complete loungeset (2 loungebedden met 2 grote badlakens, een tafeltje en een parasol) voor een dag huren voor € 20,- per set exclusief borg.