Nieuw Shabu Shabu sushirestaurant in Ede

Nieuw Shabu Shabu sushirestaurant in Ede

De all you can eat sushi-keten Shabu Shabu gaat uitbreiden. In het najaar van 2020 opent er een restaurant in Ede. Dit wordt de twaalfde vestiging van de sushi keten.

Bij de restaurants van Shabu Shabu kunnen gasten onbeperkt sushi eten in een tijdsblok van twee uur. Dit kan voor lunch en diner. Prijzen voor de lunch zijn 19.50. Voor diner op dal-dagen is at 28,90, in het weekend bedraagt de prijs voor twee uur onbeperkt sushi eten 30,90 euro. Prijzen kunnen per vestiging verschillen. Ook kan niet overal geluncht worden.

Hier zit Shabu Shabu

Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Rotterdam Alexandrium, Zoetermeer.

De vestigingen in Nijmegen en Rotterdam Zuid zijn geheel cash free. Hier geld een pin-only beleid.

Door de coronacrisis is de opening van het sushi restaurant in Ede vertraagd. De zaak komt vlakbij het restaurant van de Beren in Ede dat in februari van dit jaar van start ging in Ede. Shabu Shabu komt tussen de Pathé bioscoop en het winkelcentrum Stadspoort, in een project dat de naam draagt Valley Center West.

Shabu Shabu november naar Ede

Restaurant-eigenaar Yvonne Tse-Kok meent dat er in het restaurant zowel binnen als buiten genoeg ruimte is om volgens alle richtlijnen van het RIVM te dineren en lunchen. ‘We krijgen een groot terras boven, ook daar kunnen gasten straks terecht. We zijn nu bezig de puntjes op de i te zetten, de planning is om begin november open te gaan.’

Vanuit de locatie in Ede gaat Shabu Shabu ook bezorgen. Er is een huurcontract getekend voor tien jaar.