Zoku Amsterdam en chef Joris Bijdendijk gaan weer samenwerken

Zoku Amsterdam en chef Joris Bijdendijk gaan weer samenwerken

Zoku Amsterdam komt samen met chef Joris Bijdendijk van restaurant Rijks met een oplossing tijdens deze tweede lockdown: eten, drinken én overnachten in de Zoku Loft.

Na hun eerdere samenwerking onder de titel Better Together, slaan zij wederom de handen ineen en lanceren een nieuw initiatief onder de noemer - Make Your Own Adventure at Zoku: Curated by Joris Bijdendijk.

Bij Zoku Amsterdam is de Zoku Loft deze avond getransformeerd naar een eigen privé-restaurant. Hier kunnen gasten met z’n tweeën een Michelinster waardig 4-gangen diner klaarmaken aan de hand van de door Bijdendijk persoonlijk samengestelde Rijks Make-Away box. Tijdens deze avond kunnen ze samen met de sterrenchef de kooktechnieken bijspijkeren middels een virtuele kookworkshop via Zoom vanuit de 'Loft next door'.

Daarnaast kunnen gasten vanuit hun veilige bubbel tevens genieten van een interactieve wijnproeverij en wacht er nog een verrassing na het dessert. Na de overnachting wordt de belevenis afgesloten met een ontbijt, ook weer in de eigen Zoku Loft. Het programma is uiteraard aangepast aan de laatste veiligheidsmaatregelen. Deze culinaire avond, inclusief overnachting, is te boeken vanaf € 162,- per persoon.

De eerste editie van deze nieuwe reeks evenementen vindt plaats op zaterdag 24 oktober 2020.