Restaurant Roberto's biedt pure Italiaanse keuken als take-away

De gerechten van executive chef Franz Conde van het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in het Hilton Amsterdam, te bestellen om thuis te bereiden.
Delen:

De gerechten zijn door middel van een speciale code en instructie-video thuis te maken. De gerechten kunnen in het Hilton Amsterdam opgehaald worden samen met het menu.

Alle gerechten kunnen individueel of in samenstelling bezorgd worden, inclusief grissini, Parmezaanse kaas en brood. Het menu biedt bovendien keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Een voorbeeld is Tortelli di Zucca alla Mantovana, een klassiek gerecht uit Mantova: huisgemaakte pasta gevuld met pompoen, ‘amaretti’ koekjes en Italiaanse mostarda’ geserveerd met 24 maanden gerijpte Parmezaan en salie. De ingrediënten worden in makkelijke verpakkingen geleverd en zijn dagelijks vers bereid.

Naast het menu biedt dit jaar ook de mogelijkheid om thuis te kunnen proeven van de bijzondere delicatesse uit Italie, – l’oro “Tartufo – l’oro bianco a casa”.  Dit menu bestaat uit traditionele gerechten, inclusief de mogelijkheid om eigen truffel en truffelschaaf te kopen. Dit is beschikbaar op21, 22, 28, 29 november en 5, 6 december 2020. Bestellingen kunnen gemaakt worden via Resengo of per mail en telefonisch.