Nieuwe Big Bread Kitchen in Hilvarenbeek

Nieuwe Big Bread Kitchen in Hilvarenbeek
Franchisenemer Wenjie Qiu runt Big Bread Kitchen Hilvarenbeek. Hij wordt ondersteund door zijn vriendin Xiyu Wang. Foto: Peter Roek

Big Bread Kitchen heeft een nieuwe zaak geopend in Hilvarenbeek. Het is de 21e vestiging van de formule.

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek is een combinatie tussen een lunchroom, cafetaria en een laagdrempelig restaurant. De nieuwe vestiging staat onder leiding van franchisenemer Wenjie Qiu, hij wordt ondersteund door zijn vriendin Xiyu Wang.

De luxe en ruim opgezette totaalzaak ligt centraal in Hilvarenbeek, bij het winkelgebied met volop gratis parkeergelegenheid. Binnen zijn 54 zitplaatsen, en voor de deur staat een terras.

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek

Foto: Peter Roek

Sfeer en comfort

Het concept is gericht op vers, lekker en gezond. Het betreft een compleet aanbod van kwaliteitsproducten, deels huisgemaakt. De horecagelegenheid is sfeervol ingericht en beschikt over stijlvol en comfortabel meubilair. De airco zorgt ook tijdens warme dagen voor een aangename temperatuur.

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek

Foto: Peter Roek

De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.00 uur (maandags gesloten). Het is de 21e vestiging van de fastserviceformule van directeur Sheng Chen en er staan er nog meer op stapel.

Over Big Bread Kitchen

De start van Big Bread was in 2003 in Tiel. Vanaf 2008 werd het een franchiseorganisatie en het kreeg in 2017 de naam Big Bread Kitchen. Inmiddels zijn er 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in onder andere Son en Breugel en in Amersfoort.

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek

Foto: Peter Roek


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.