The Potato Bakery is volgens Sebregts een ‘frietrestaurant’, waar voornamelijk verse friet en zelfgemaakte snacks worden verkocht. Naast de klassieke friet met mayonaise en satésaus, staan er verschillende variaties met luxe topping op het menu, zoals friet bavette, friet truffel en Aziatische friet beef teriyaki. Op de snackkaart staan verschillende huisgemaakte kroketten, zoals rundvlees, garnaal, zalm, asperge en kalf-truffel.
Ambachtelijk ijs en gebak
Naast friet en snacks kunnen ook liefhebbers van ambachtelijk ijs terecht bij The Potato Bakery, met de keuze uit achttien verschillende smaken. Verder zijn er gebakjes van een bevriende banketbakker te krijgen. De frisdranken zijn van Franklin & Sons, zonder geur- en kleurstoffen.
Tim Kuppeveld werkte voorheen als chef in de zaak van zijn ouders, eetcafé De Maaspoort in Grave. Ook organiseerde hij verschillende foodtruckfestivals. Marie-Antoinet Sebregts heeft ook een aantal jaren bij De Maaspoort gewerkt, in de bediening.
The Potato Bakery is gevestigd in een monumentaal pand en is ongeveer 70 vierkante meter groot met binnen 28 zitplaatsen en buiten 2 tafeltjes. Het stel heeft vier medewerkers in dienst.
Frietrestaurant
Hoewel ze voornamelijk verse friet, snacks en ijs verkopen, noemen ze het geen cafetaria of frietzaak. ‘Ik noem het een frietrestaurant’, zegt Sebregts. ‘Stijlvol en chique. Het is in ieder geval geen alledaagse frietzaak. We hebben gekozen voor een landelijke inrichting, met vooral koper, staal, marmer en hout.’
The Potato Bakery is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op dinsdag is de zaak gesloten.